Австрийският президент Александер Ван дер Белен възложи вчера на младия австрийски

...
Австрийският президент Александер Ван дер Белен възложи вчера на младия австрийски
Коментари Харесай

Коя е жената до младия австрийски лидер

Австрийският президент Александер Ван дер Белен разпореди през вчерашния ден на младия австрийски водач от Народната партия Себастиан Курц мандат за сформиране на държавно управление. И докато договарянията се организират през днешния ден, погледите продължава да са ориентирани към Курц, който може да стане най-младият австрийски канцлер и най-младият държавен водач в Европа и света.

По време на работата на Курц като външен министър, той избягваше да демонстрира аспекти от персоналния си живот. При кандидатурата му за Народното събрание на Австрия обаче под светлините на прожекторите влезе приятелката му. 

Това е Сузане Тиер, на 30 години. За нея не е известно доста, като се изключи че е чиновник на финансовото министерство в Австрия и двамата са дружно от 18-годишни, показва " Дейли Мейл ". Въпреки консервативните им възгледи, те не са женени.

Сузане поддържа политическите упоритости на Курц от години. Двамата са един път говорили за това, че в последна сметка биха желали да се оженят и да имат деца някой ден, пред немското издание " Хойте ". За Сузане се счита също, че е срамежлива и не обича чак толкоз доста вниманието. Въпреки това, тя се появяваше дружно с Курц на обществени събития няколко пъти по време на предизборната му акция. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР